Over ons

Welkom bij Velthuis Webdevelopment

Het bedrijf Velthuis Webdevelopment is officiëel gestart in 2018 maar heeft al jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites en webshops. Vanaf 2012 zijn wij al actief op dit gebied en doen wij dit met ontzettend veel plezier.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Zuidoost maar leveren in principe voor heel Nederland. Als het nodig is kunnen wij zelfs op mondiaal niveau websites afleveren zolang er maar een internetverbinding tussen beide partijen aanwezig is.

Velthuis Webdevelopment beschikt over certificaten, diploma’s en heeft kennis van de nieuwste technieken om het beste in uw website naar boven te halen. Denk hierbij ook aan SEO oplossingen zodat uw website goed wordt gevonden in de zoekmachines.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U bent op zoek naar een nieuwe website en wilt dit op een professionele en vlotte manier laten uitbesteden. Wij regelen alles van het begin tot het einde, zodat u geen zorgen heeft om uw eigen website en gewoon door kan gaan met het dagelijks leven. Met ‘alles regelen’ bedoel wij ook alles. Na een goede kop koffie samen met u als klant, zitten wij vol ideeën en kunnen daarmee direct aan de slag. Er wordt een complete website van A tot Z opgezet, inclusief professionele mailboxen, domeinnamen etcetera. Alles op het gebied van webdevelopment kunnen wij voor u regelen. Het enige wat u hoeft te doen is de website van stukken tekst voorzien.

Wilt u meer informatie? Of wilt u een offerte aanvraag doen? Ga dan naar deze pagina.

Opmerkingen of vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!